Blog entry by Chelsey Mckenn

Picture of Chelsey Mckenn
by Chelsey Mckenn - Wednesday, 20 October 2021, 10:32 AM
Anyone in the world

Alonso gjorde bare 17 utseende i alle konkurranser


Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakterspaniarden så limited fotballdrakter butikk til truppen om mulig

Barcelona er på jakt etter en venstre tilbake i sommer, da de ser ut til å bygge styrke i dybden, og hadde angivelig øremerket Alonso som et toppmål for stillingen.
Spaniarden så Limited Premier League-muligheter i fjor, med ny leder Thomas Tuchel, og foretrekker Ben Chilwell på venstre side.
billige fotballdrakter Alonso gjorde bare 17 utseende i alle konkurranser på tvers av kampanjen, komfortabelt de minste av noen av hans fem sesonger på Chelsea.
Men til tross for den 30-årige mangel på spilletid, er Tuchel ivrig etter å holde Alonso på klubben på grunn av sin taktiske fleksibilitet, med spilleren som kan spille som en fullback, vinge-tilbake eller til venstre for en rygg tre.
kjøpe fotballdrakter Barcelona, ​​som forventes å fullføre et salg av Junior Firpo til Leeds, må slå tilbake fokus på venstre side andre steder. Mens Chelsea's Transfer Tsar også vil se for å gjenoppdage sin Midas Touch.
billiga fotbollströjor Granovskaias hensynsløse utgifter i fjor så at klubben bringer inn Timo Werner, Kai Havertz og Hakim Ziyech før mange av Chelseas Premier League-rivaler hadde til og med å få ballen til å rulle på deres overføringsvinduevirksomhet.
Men 2021-overføringsoperasjonen utvikler seg ikke så fort for romersk Abramovichs høyre kvinne, med jakten på en angriper også stamming.
Mangelen på overføringsaktivitet er ikke en katastrofe for de europeiske mestere. Men lederen Thomas Tuchel avslørte tidligere i sommer at han er ivrig etter å få ekstra kvalitet til truppen om mulig.

barcelona tröja

frankrike fotbollströja